Roger

Oprichter/Fotograaf/Marketing manager

Marketeer en muziekproducer Roger is de oprichter van ‘Sneakerpeeps’. Met zijn ondernemende geest heeft hij zijn twee grote liefdes, sneakers en fotografie, samen weten te brengen tot een supertof concept.

Van jongs af aan houdt Roger zich al bezig met de nieuwste sneakers en sinds hij zijn eigen geld verdient is hij dan ook aardig op weg een megacollectie op te bouwen. Inmiddels heeft hij al meer dan zestig paar in zijn kast staan.

Fotografie is een liefde die hij pas een stuk later ontdekte. Toen hij een paar jaar geleden noodgedwongen een camera moest aanschaffen voor zijn andere serieuze project ‘Homeless barber’ begon hij zich in fotografie te verdiepen en bleek hij er een serieus talent voor te hebben. Dat portret- en streetstylefotografie zijn voorkeur hebben, komt bij ‘Sneakerpeeps’ natuurlijk goed van pas.

Sanne

Creative director/Fotograaf

Creatief bezig zijn is wat Sanne het liefst doet. Van kinds af aan houdt mode haar al bezig. Zo ging ze op zes jarige leeftijd al met haar moeder in discussie over haar kleding en speelde ze alleen maar met poppen om ze steeds een andere outfit te kunnen geven. Amsterdam Fashion Institute was dan ook een logische studiekeuze. Met een stage bij GLAMOUR magazine heeft ze veel geleerd over modefotografie en styling.

Naast mode is er ook de liefde voor tekenen, schilderen, fotografie en interieur. In haar vrije tijd houdt ze zich dan ook vaak met één van deze activiteiten bezig. Door haar werk als Visual Merchandiser is ze heel visueel ingesteld en dus een goede toevoeging aan het team op visueel en creatief gebied!